NOVI DETALJI JEZIVOG UBISTVA KOD ČAČKA: Sasuo 7 metaka u Maria, a onda ga OVERIO METKOM U GLAVU!
Ubijeni Mario S., Foto: Društvene mreže

istraga zločina

NOVI DETALJI JEZIVOG UBISTVA KOD ČAČKA: Sasuo 7 metaka u Maria, a onda ga OVERIO METKOM U GLAVU!

Ubica i dalje u bekstvu

Objavljeno:

Mario S. ubijen je juče u jutarnjim satima u Preljini iz vatrenog oružja. Kako "Blic" saznaje, osumnjičeni D. P. mu je ispalio četiri metka u grudi, a tri u leđa. Pre nego se dao u beg, D ga je overio ispalivši mu metak u glavu.

Podsećamo, D P. je nakon pucnjave u krugu jedne firme u Preljini, pobegao sa lica mesta i policija za njim od tada intenzivno traga. Juče u kasnim popodnevnim satima se pojavila informacija da se osumnjičeni ubio, što se kasnije, tokom večeri, ispostavilo kao netačno.

Prema Krivičnom zakoniku RS predviđena kazna zatvora za krivično delo ubistvo kreće se u rasponu od pet do 15 godina, a kazna za neovlašćeno nošenje i korišćenje oružja je od dve do 12 godina.

Kako smo ranije pisali, srpska policija i dalje traga za D P. zbog sumnje da je juče u 10 sati u Preljini kod Čačka ubio Maria S. (44). Kako "Blic" saznaje, Dejan je nekoliko meseci pre zločina posetio policiju tražeći zaštitu zbog pretnji koje je navodno dobijao od žrtve.

Kako saznajemo, Dejan i Mario su bili u sukobu, a Mario je navodno podmetnuo požar u Dejanovom tehničkom pregledu.

Posvađali se oko međe

Ubijeni Mario Simović iz Čačka i ubica D P blisko su sarađivali i bili poslovni partneri sve dok se nisu posvađali. Kako smo nezvanično saznali, poslednji sukob se dogodio pre nekoliko dana i to oko međe.

Prema nezvaničnim saznanjima, Mario Simović i on su sarađivali oko prodaje i kupovine automobila, placeva i zgrada.

Pozvao žrtvu na razgovor, pa ga izrešetao

Podsetimo, Mario Simović je ubijen danas u pucnjavi kod fabrike "Marteks", kod Čačka. Kako je "Blic" pisao, Simović je bio u sukobu sa osumnjičenim za ubistvo Dejanom Popovićem, a prema nezvaničnim informacijama, sumnje da je jednom prilikom ubijeni svom napadaču zapalio džip.

Kako smo ranije pisali, D je ušao u objekat i pozvao Simovića da razgovaraju. Svađa je eskalirala, te je D izvadio pištolj i upucao Simovića. On je na licu mesta ostao mrtav.

Sumnja se da je motiv ubistva neraščišćeni odnosi.

Od ranije poznat policiji

Ubijeni Mario Simović od ranije je bio poznat policiji, a pre više od deset godina privremeno mu je oduzeta kompletna imovina zbog sumnje na iznude, zelenaštva, prevare, pranja novca i nedozvoljene trgovine.

Simović je u okolini bio poznat kao biznismen, koji se "bavio zidanjem nekretnina i automobilima", prema rečima našeg izvora.

Nakon ubistva, roditelji žrtve su brzo stigli na lice mesta, kao i Hitna pomoć, ali je reanimacija bila bezuspešna.

Bonus video:

00:22

Ubistvo u Čačku

(Espreso/Blic/Bojana Bogosav/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.